Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخش دیالیز بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) بشاگرد با ظرفیت دو تخت دیالیز و دو دستگاه دیالیز راه انداری شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان ، پیرداد نجفی مدیر شبکه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان بشاگرد گفت : با راه اندازی این بخش از اعزام بیماران دیالیزی در طول سال به شهرستان های مجاور جلوگیری می شود و نقش بسیار ارزنده ای در کاهش سختی ها و هزینه ها این گروه از بیماران را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی اضافه کرد: با توجه به شاخص های بهداشت و درمان و نیاز شهرستان بشاگرد به تخت دیالیز به منظور رفع نیاز بیماران کلیوی در این شهرستان بخش دیالیز بیمارستان با دو دستگاه دیالیز به بهره برداری رسید که این امریک اقدام ضروری برای دسترسی مردم به خدمات سلامت در شهرستان به شمار می رود.

وی افزود : این بخش مجهز به دو دستگاه دیالیز و دستگاه تصفیه آب دیالیز (RO  ) می باشد که از اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و نیز مشارکت مجمع خیرین سلامت به ارزش حدودا یک میلیارد تومان انجام شده است.

انتهای پیام

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیمارستان بشاگرد دیالیز برنا هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۵۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق ۳.۹ میلیون فرآورده خونی به بیماران در سال ۱۴۰۲

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: سال گذشته بیش از سه میلیون و ۹۰۰ هزار خون و فرآورده خونی در سراسر کشور به بیماران تزریق شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مصطفی جمالی روز پنجشنبه در جریان سفر هیئت دولت به قم در دیدار آیت‌الله سید جواد شهرستانی نماینده آیت‌الله علی سیستانی در قم، اظهار داشت: هر فرد از 18 سالگی می‌تواند خون اهدا کند؛ بر این اساس هر نفر می‌تواند بیش از 200 بار در طول عمر خود خون اهدا کند.

وی افزود: با توجه به این‌که هر خون به سه بخش تقسیم می‌شود، در واقع هر نفر با اهدای خون خون، در طول عمرش می‌تواند جان 600 تا 700 نفر را نجات دهد.

مدیرعامل انتقال خون کشور ادامه داد: اهداکنندگان خون سرداران گمنام سلامت هستند و نقش مهمی در سلامتی دارند.

جمالی بیان کرد: پزشکی که در مراکز انتقال خون خدمت می‌کند، به‌ طور میانگین روزی 30 نفر را معاینه می‌کند و باعث می‌شود چند صد هزار نفر خون اهدا کنند. اگر انتقال خون یک روز تعطیل باشد، بسیاری از بخش‌های جراحی در بیمارستان‌ها توان ارائه خدمات به بیماران را نخواهند داشت.

وی با بیان این‌که نقش انتقال خون نقش حیاتی است، تصریح کرد: از هر سه نفر، یک نفر تا آخر عمر نیاز به خون یا فرآورده خونی خواهد داشت. سال گذشته بیش از سه میلیون و 900 هزار خون و فرآورده خونی در سراسر کشور به بیماران تزریق شد.

مدیرعامل انتقال خون کشور اظهار داشت: زمینی برای ساخت مرکز انتقال خون در شهرک پردیسان قم در نظر گرفته شده و پیش‌بینی می‌شود ساخت آن 2 سال به طور انجامد. با آغاز به کار این مرکز، خون مورد نیاز بیمارستان‌های این نقطه از شهر قم به‌ویژه بیمارستان قلب(نور) تامین خواهد شد.

رئیس سازمان انتقال خون در دومین سفر استانی رئیس جمهور و اعضای دولت به قم، آیت‌الله رئیسی را همراهی می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تزریق ۳.۹ میلیون فرآورده خونی به بیماران در سال ۱۴۰۲
  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • ۱۰ هزار بیمار خاص مشمول حمایت های بیمه سلامت ایلام هستند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند