Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شواری اسلامی گفت: انتقال آب دریای عمان به استان یزد با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری آن صورت می‌پذیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدصالح جوکار در نشست با جمعی از مدیران و فعالان بخش خصوصی یزداظهار داشت: این تخصیص آب در سال 93 معادل 500 میلیون متر مکعب گرفته شد ولی به دلیل عدم اقدام به موقع آن تخصیص باطل شد و بعدا به 250 میلیون متر مکعب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این تخصیص هم تا پایان امسال بیشتر وقت ندارد گفت: استان یزد، استانی است با مردمانی مومن و سختکوش که همه از گذشته تاکنون دست به دست هم داده اند تا بتوانند این تمدن عظیم را برپا کنند.

نظر کارشناسی مرکز پژوهش‌های مجلس درباره انتقال آب دریای عمانطرح انتقال آب دریای عمان به سیستان و بلوچستان به‌زودی به صحن علنی مجلس می‌رودطرح انتقال آب سد آزاد به تصفیه‌خانه سنندج در حال انجام است

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی به گلایه یکی از سرمایه‌گذاران مبنی بر طولانی شدن چندساله صدور مجوز اشاره کرد و گفت: در هر پروژه و سرمایه‌گذاری که مشکلی در سطح ملی به وجود می‌آید را سرمایه‌گذاران و دستگاه‌ها به ما انتقال دهند که از طریق مجلس برای رفع آن پیگیری کنیم.

وی افزود: خداوند نعمت های بی شماری به ما داده و شکرانه این نعمت خدمت به مردم است؛ اولویت این خدمت آبرسانی به استان برای شکوفایی اقتصاد در سایه خلاقیت و ابتکار عمل مردم استان یزد و با توکل به خداگام های بزرگی برداشتند و در طول تاریخ و در زمان گذشته برخی از استانها حقوق مردم استان یزد را پایمال کردند ولی امروز شاهد آن هستیم که این مردمان با حمیات خیرین نامدار و سرمایه گذاری کارآفرینان توانستند افتخارات عظیمی را برای استان ثبت کنند.

وی افزود: یکی از مباحثی که در دیدار با وزیر نیرو مطرح شد، تولید برق برای مزرعه های رمز ارزها بود و دستور لازم برای آن را دریافت کردیم.

جوکار با بیان اینکه انتقال آب دریای عمان به استان با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری آن صورت می‌پذیرد، عنوان کرد: لذا واحدهای معدنی و صنایع بزرگ سهام این شرکت یا کنسرسیوم را خریده تا منابع انتقال آب پایدار و از صفر تا صد این پروژه در دست بخش خصوصی باشد و دولت نقش حمایت و تسهیل‌گری را ایفا کند.

وی ادامه داد: دولت در زمینه آزادسازی‌ها، مجوزهای زیست محیطی و منابع طبیعی و سایر اموری که نیاز به پیگیری نهادهای دولتی دارد کاملا همراهی‌های لازم را انجام می‌دهد و به هیچ عنوان بخش خصوصی را در این عرصه تنها نمی‌گذارد.

انتهای پیام/781/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتقال آب دریای عمان سرمایه گذاری استان یزد بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۶۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه محلات، مشارکت مردم را محقق می‌کند

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان گفت: توسعه و پیشرفت محلات، یکی از شاخص‌های اصلی توسعه شهر است و سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری این بخش را در اولویت قرار داده است تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، از مشارکت اهالی هر محل برای پیشرفت آن استفاده کند.

مسعود حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برنامه‌ریزی انجام شده به‌منظور استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای مشارکت و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های عمرانی، فرهنگی، ورزشی و تفریحی شهر اصفهان اظهار کرد: سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان در راستای عمل به شعار سال و تحقق مشارکت مردم در نظر دارد با همکاری مدیران مناطق شهری نسبت به شناسایی و جذب ظرفیت‌های مردمی و مشارکت آن‌ها از ارائه ایده‌های خلاقانه تا سرمایه‌گذاری و مشارکت در احداث، تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌ها استفاده کند.

وی پروژه‌های محلات را دارای ۳ مؤلفه شاخص دانست و افزود: پروژه‌های هر محله، اولاً مخصوص آن محل است و با توجه به ویژگی‌های تاریخی و ظرفیت اجتماعی، فرهنگی، تجاری اهالی آن منطقه تعریف می‌شود.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: حضور و همراهی اهالی هر محل در انتخاب پروژه‌ها اولویت مهم در توسعه متوازن محلات و محرک رشد هر منطقه است.

حیدری جنس این مشارکت را نیز از نوع ارائه ایده در خلق فرصت‌ها و هم از سرمایه‌گذاری و مشارکت در احداث آن قابل تعریف دانست و تصریح کرد: در نهایت در تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های محرک رشد، مشارکت مردم بسیار مهم است و اهالی محلات با مساعدت و مشارکت خود می‌توانند مدیریت شهر را در عمران و آبادانی شهر در همه زمینه‌ها حمایت کنند.

وی تاکید کرد: در واقع زمانی مدیریت شهری در انجام یک پروژه شهری موفق است که اهالی آن منطقه همکاری و مشارکت نزدیکی با شهرداری داشته و با ارائه ایده‌ها و نظرات خود و در مواردی که قابل سرمایه گذاری است با مشارکت و سرمایه گذاری خود به تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌ها که منافع حاصل از ان به مردم مناطق و محلات بر خواهد گشت، کمک کنند.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: شهرداری این کلان‌شهر برای انجام مشارکت‌های سه‌جانبه (شخص حقوقی یا حقیقی، سرمایه‌گذار و شهرداری) برای مولدسازی از دارایی‌های غیرمنقول افراد حقیقی یا حقوقی (زمین‌های بزرگ قابل اجرا برای پروژه‌های شهری که دارای توجیه اقتصادی باشند) در راستای رونق محلات در بخش‌های مختلف شهری آماده همکاری است.

کد خبر 751691

دیگر خبرها

  • توسعه محلات، مشارکت مردم را محقق می‌کند
  • لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم تا مردم ذی‌نفع نهایی باشند
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است